Er du over 18 år?

Godkend venligst at du er over 18 år gammel.

(Shoppen er midlertidig deaktiveret.)
Ved godkendelse af at du er over 18 år gammel, godkender du også vores cookie- og privatlivspolitik.
Min indkøbskurv  

Om CaterCom

Hvem er vi? Vi er Danmarks bedste online drikkevarer grossist, med markedets absolut mest konkurrencedygtige priser og bedste leveringsmuligheder.

 

Levering & service

Hos CaterCom vægter vi levering og service meget højt. Da hurtig levering ofte er er det vigtigste for en virksomhed, tilbyder vi som de eneste i Danmark en levering indenfor 6 timer - uanset hvor i landet du ønsker din levering. Vores kundeservice er selvfølgelig også til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

 

Brugervenlighed & firmakonto

Vores platform er udviklet med brugervenlighed i fokus, så du nemt kan bestille - og genbestille - dine varer. Med vores mange års erfaring, så har vi skabt en digital løsning, hvor du som virksomhed nemt kan holde styr på dine bestillinger. Med følgende elementer kan du trygt benytte vores platform og firmakonto: Overskuelig statistik udtrækning, der sikrer dig nem kickback aftale Nem genbestilling af favoritvarer. Levering indenfor 6 timer eller efter ønske. Stort udvalg af både sortiment, udlejning og isterninger.

 

En stor koncern

CaterCom er en del af koncernen, Nordic Liquid Group, som blandt andet står bag ZubarDubar, Lej en Bartender, Gin Hass og TenderCrate. Koncernen har mere end 12 års erfaring inden for branchen, og kan leverer alt indenfor catering, leje af bar, leje af bartendere, barservice, isterninger og drikkevarer til landets største events men også privatkunder.

 

Isterninger

Vi har teamet op med Isklart, en af Danmarks største produktioner af isterninger og knust is, for at tilbyde denne ekstra service med i din ordre. Flere og flere fravælger at huse deres egne ismaskiner pga. besværet, men det gør vi ikke. Og vores ismaskiner og isterninger levere selvfølgelig op til alle krav.