Er du over 18 år?

Godkend venligst at du er over 18 år gammel.

(Shoppen er midlertidig deaktiveret.)
Ved godkendelse af at du er over 18 år gammel, godkender du også vores cookie- og privatlivspolitik.
Min indkøbskurv  

Havana Club Anejo Especial

Havana Club Especial er en rom med god fylde. Intens aroma af sukkerrør med præg af vanilje, lidt karamel, krydder og lak. Farven er dyb gyldenbrun.
153,00 kr 122,40 kr

Havana Club Anejo Especial

Havana Club Especial Rum er en cubansk rom der blev introduceret til markedet i 1934, og er i dag et af verdens mest sælgende rom-brands. Denne rom er en blanding af spiritus der aldres (hvorfor ordet añejo bruges) i op til 5 år i hvide egetønder. Sammenlignet med rom fra andre lande, er cubansk rom lettere og mere delikate, hvilket gør dem velegnede til drinks eller at drikke rent.

Da sukkeroden blev introduceret til Cuba for flere århundreder tilbage, vidste man ikke, at dette kunne føre til fødslen af en spiritus, der ville gå hen og blive en af verdens foretrukne typer. Meget belejligt for brandet, laves Havana Club Especial Rum på lokal sukkerrod, som er nem tilgængelig til masseproduktionen af denne yderst genkendelige rom.

Denne rom fremstilles på melasse (tyktflydende sirupsagtig masse der fremkommer som biprodukt ved fremstilling af sukker), som fermenteres i adskillige dage sammen med vand og en række gærprodukter for at fremstille en sød vin.

 

Specifikationer
Alkoholprocent 40%
Liter 0,7
Diameter 7,3 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Havana Club Anejo Especial
Din bedømmelse