Er du over 18 år?

Godkend venligst at du er over 18 år gammel.

(Shoppen er midlertidig deaktiveret.)
Ved godkendelse af at du er over 18 år gammel, godkender du også vores cookie- og privatlivspolitik.
Min indkøbskurv  

Absolut Vodka

En billig, god kvalitets vodka, som kan bruges til alle drinks. Absolut Vodka er en svensk vodka, der bliver produceret i Åhus. Absolut Vodka er lavet på vinterhvede og vand. Vandet bliver hentet op fra en dyb brønd i Åhus, hvor det er godt beskyttet fra urenheder. Vinterhveden er sået i efteråret og høstet det efterfølgende efterår, derved gror den under den svenske sne og udvikler det hårde korn. Absolut Vodka er destilleret et utal af gange for at få en så ren smag som muligt. Absolut Vodka er en særdeles god vodka til prisen.
Bedømmelse:
100 % of 100
136,00 kr 108,80 kr

Absolut Vodka - dit barskab er ikke komplet uden!

Selv de mennesker, der ikke drikker vodka, er højst sandsynligt bekendte med Absolut Vodka, som skyldes deres ekstremt succesfulde marketing-kampagner. Da Smith opfandt sit produkt i slutningen af 1800-tallet, var der markedsføringsmonopol på spiritus i Stockholm, som gjorde, at Smith, den selvstændige vodka-producent, ikke måtte sælge sin vodka inden for byens grænser. Han begyndte derfor at sælge sit produkt lige uden for byens grænse, og til en lavere pris end den spiritus, Stockholm havde monopol på. Han nægtede at betale den obligatoriske alkohollicens, og tilbød potentielle kunder gratis bådture til hans destilleri, hvilket endte med at skabe hans virksomhed en formue.

I 1979 blev Absolut Vodka introduceret til det globale marked, og sælger i dag ca. 90 mio. flasker på årsbasis. USA er dét land i verden, der importerer og videresælger mest af denne klassiske vodka. Det kan have noget at gøre med, at den excentriske pop-art kunstner, Andy Warhol, sjovt nok brugte Absolut Vodka til kosmetologiske årsager. Da produktet ramte det amerikanske marked, var folk meget skeptiske. Først og fremmest var det en svensk vodka – amerikanerne havde indtil da kun oplevet østeuropæisk vodka, og Absolut havde en helt anderledes flaskedesign, som slet ikke lignede konkurrenternes.

Absolut Vodka har en rig, afrundet og kompleks smag, alligevel glat og varm med en karakteristisk karakter af korn efterfulgt af tørrede frugter.

Absolut Vodka er fremstillet på naturlige ingredienser, og modsat mange andre vodkaer indeholder den intet tilsat sukker. Faktisk er den så ren som en vodka kan blive. Hovedingrediensen i Absolut Vodka er vand og vinter hvede. Vandet kommer fra en dyb brønd i Åhus, hvor den bliver beskyttet fra urenheder. Vinter hveden adskiller sig fra andre afgrøder: den plantes i efteråret, og høstes det næste. Dagene i mellem vokser hveden under den svenske sne og får sine hårde korn.

Specifikationer
Alkoholprocent 40%
Liter 0,7
Diameter 8,5 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Absolut Vodka
Din bedømmelse